Začetki

Podjetje "Jeliks", ki sta ga leta 2013 oblikovala Novka in Radivoje Jelić, se nahaja na meji med Italijo in Slovenijo, v majhni občini, imenovani Vrtojba. Naš glavni poudarek je na cestnem prometu znotraj in zunaj Evropske unije. Imamo široko paleto strokovnega znanja za vsakršno delo.

Prejšnji angažma

Čeprav je naše slovensko podjetje mlado, imajo lastniki še dlje izkušnje v mednarodnem špediterskem prometu skozi trideset let odličnih storitev v nihajočem okolju, kar dokazuje fleksibilnost in odličnost pri vodenju podjetja.

Postanite naš poslovni partner

Naš posel je bil ustvarjen za opravljanje odličnih pošiljk od nakladanja prostorov do mesta kupca. Nismo samo vaš prodajalec, mi smo vaš partner. Za to vemo, kakšne so prevoze in logistike, o čemer pričajo dolgoletne izkušnje, številne pošiljke in zadovoljne stranke. Razumemo pa, da je vsaka nova poslovna povezava cenjena sama po sebi, zato bomo zaslužili vaše zaupanje.

Kontakt

Danes se obrnite na nas, bodisi preko obrazca na naši spletni strani ali prek katerega koli drugega načina komunikacije, da bomo razpravljali o svojih trenutnih in prihodnjih transportnih potrebah. Imamo vozni park vozil, usposobljene voznike in prijazno osebje, da zagotovimo najboljšo storitev za stranke v poslu.

Nadaljne podrobnosti

Mednarodni prehod 2
5290 Šempeter-Vrtojba
Slovenija

Mob: + 386 51 609 433

DDV: SI 17970032
Matična številka: 641256000

E-mail: jeliks.si@gmail.com